Топлес моделката Бориса Тютюнджиева разби представите за разкрепостена жена на гърците, след като лъсна само по бикини пред кафене на остров Корфу. Смелата нашенка събра погледите на всички присъстващи и ги накара да се чудят с часове, коя ли е тази неизвестна за тях красавица.

Пред свои приятели Бориса обясни, че за нея това е един от начините да се възстановява от стреса и да се пълни с енергия за предстоящите фотосесии. Защото при нея ангажиментите са страшно много, дори и в момента снима бук за една от най – известните фирми за маркови дрехи в световен мащаб.

Интересен факт е, че само преди седмица Бориса Тютюнджиева заяви пред Росен Петров, че има доста сериозни граници на разсъбличане и никога няма да демонстрира пълните си прелести пред хората. На снимката от Гърция обаче ясно се вижда, че тя е почти напълно гола и само едни прозрачни бикини пречат на любопитните да надзърнат в най – съкровените ѝ тайни.

Нека не забравяме обаче, че Бориса все пак е модел и професионализмът изисква да се справя във всякакви ситуации. Освен това феновете ѝ бурно аплодираха тази гореща проява и си пожелаха да я виждат все по – често издокарана по този начин.

източник: skandalno.net

Leave a Comment