В последните седмици основната тема, която се разисква в медийното и светското пространство, е раздялата между Николета Лозанова и Валери Божинов. Съвсем естествено, щом новината за разрива стана факт, веднага се появиха слухове, че футболистът е решил да се върне при бившата си Алисия. Лично Валери категорично отхвърли всякакви възможности да се е събрал с майката на сина си.

Футболистът заяви, че за него са важни единствено децата му. И побърза да го покаже по всички възможни начини. Освен, че обяви публично, че не е нито с Николета, нито с Алисия, Божинов засвидетелства любовта към децата си, публикувайки техни снимки в профила си във Фейсбук.

По-рано днес звездата последователно качи фотоси, на които позира първо с Валери-младши, а след това и с Никол. Всяка една от снимките беше съпроводена с доволно количество сърчица. “Изглежда наистина е решил да спре да се занимава с онези двете и само децата са му важни”, коментират форумци. И допълват, че се надяват футболистът да се вземе в ръце и да възроди кариерата си, далеч от плеймейтки и фолк певици.

източник: kliuki.net

Leave a Comment