Най-популярния рапър се готви за концерт в България.

Кралят на хип-хопа DMX готви див концерт в София. Известният рапър най-после идва в България за радост на феновете на черната музика.

Музикантът, който е сред най-големите имена на хип-хопа е и сред най-харесваните звезди от българската аудитория. И обеща на българските фенове да направи наистина уникално шоу. Куп музиканти от родните рап среди вече са ангажирани да подгряват за концерта на DMX.

За концерта е избрана зала Христо Ботев в любимия на всички младежи Студентски град. Музикантът пристига в София на 29 ноември и то веднага след участие в Косово.

DMX, чието истинско име е Ърл Симънс прекара доста време на топло заради проблеми със закона. Музикантът многократно имаше сблъсъци с органите на реда през годините, преди да прегърне хип-хопа и да се посвети на музиката. Тази част от биографията му обаче вече е минало. И хип-хоп звездата се подготвя за уникално турне на три континента.

Музикантът планира да посети Европа, Азия и Африка, а България е сред първите държави, където ще пее.
Организаторите на концертите са подготвили на феновете му много изненади. Те възнамеряват да организират и редица инициативи съпътстващи концерта, както и много пре партита.

Източник:kliuki.net

Leave a Comment