На какво можем да разчитаме в сайта на Спортингбет?

Клиентско обслужване

Предлагания съпорт за клиенти на Sportingbet изненадва с изключително добрия си езиков вариант на български език.Сайта на букмейкъра е с уникално добър раздел за помощ и Често задавани въпроси. Там всеки ще намери полезна информация за повечето възникващи проблеми в процеса на игра или залагане, както и реална помощ от от страна служител на чист български език.

Предлагат се няколко начина за контакт със служител от съпорта на Спортингбет на български език – посредством телефон, имейл, чат на живо или специална вътрешна форма за контакт. За голямо съжаление чатът на живо не е активен постоянно, което се оказва пречка за успешната игра на феновете, особено ако имате нужда отспешна помощ и бърза реакция. Можете да изпратите мейл със запитване по проблема, който имате, там отговорът идва завидно бързо. Работещите в съпорта, които осъществяват контакт с вас  са изключително възпитани, компетентни и отзивчиви.

Уебсайт

Сайтът на Sportingbet е с изключително приятен вид, стилизиран е добре и феновете могат да намерят своя залог сравнително бързо. Многото видове спортове са записани в традиционното меню влявата страна, а вдясно имате възможност да намерите информация за срещите, които се провеждат на живо, също така там са и различните промоции. Направен е бърз достъп до ежедневните футболни срещи, както и тиража, който се прави през уикенда, което помага за по-бързото намиране на търсеното събитие.

Спортингбет България ще оправдае и най- смелите очаквания на любителите на спортните залози. Не се двоумете и не губете ценно време и средства в проби при съмнителни букмейкъри.

Leave a Comment