Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха категорични, че няма да наемат бавачка и сами ще се грижат за малкия принц Джордж. Херцогинята на Кеймбридж уверяваше, че ако се налага да иска помощ от някого, то това ще са собствените й родители.

Очевидно месец и половина са били достатъчни за младата двойка да си даде сметка, че родителството не е игра на кукли! Британските медии разтръбиха, че в двореца се завръща Джеси Уеб – жената, която допреди 20 години се е грижила за принц Уилям. Тя ще бъде бавачка и на сина му, принц Джордж. Сега Джеси Уеб е на 71 години, уточняват от www.uaua.info.
“Джеси Уеб – това е надежден човек. Тя знае как да се държи и добре познава реда в кралското семейство. Това е по-добър вариант, отколкото да се наеме новак, който ще изпада в ужас от всяка случка” – така коментира избора Ингрид Стюарт, авторка на подготвяната книга “Векът на кралските деца”.

Джеси вече е заедно с Кейт, Уилям и малкия Джордж в Северен Уелс. Скоро тя ще замине с тях за Шотландия, където в момента почиват кралица Елизабет и съпругът й, принц Филип.

И за най-непредубедените е ясно, че редът, създаван поколения наред в кралския двор на Великобритания, не може да се променя току тъй. Здравето на бременната Кейт също беше поверено на доверен лекар – личния гинеколог на кралицата. Самият Уилям пък съвсем скоро обяви, че напуска армията, за да поеме част от представителните ангажименти на баба си. Херцогинята на Кеймбридж трябва при всички светски прояви да бъде неотменно до него. Вероятно родителите на Кейт, в чиито вени не тече синя кръв, не са най-добрият вариант за обгрижване и възпитание на бъдещия крал. Може пък това да са само клюкарски коментари – какво пречи Кейт да е близо до първородната си рожба, но във всеки момент да разчита на надеждна помощ!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment