Некоронованата кралица на поп фолка Преслава показа плашещо тяло на сцената. Изпълнителката се появи с вид на тапициран скелет и уплаши зрителите. Снимките, този път не са обработени с фотошоп и показаха, че певицата е по-слаба от всякога. Феновете й с основание се разплакаха при вида й и заявиха, че любимката им изглежда стряскащо.

„Преслава, качи малко, моля ти се!“, „Момиче, как може да се стопиш така!“, „Мили Боже, тя е жив скелет пишат потребители в мрежата.

Много от феновете на фолк дивата коментират, че любимката им направо не прилича на себе си. Повечето от тях смятат, че Преслава изглежда грозно слаба и има нужда веднага да напълнее.

„Съсипа се това момиче, кокалите й стърчат вече“, „Краката й са като две пръчки, направо не прилича на себе си“, плачат фенове.

Само преди година изпълнителката изглеждаше прекрасно и имаше шеметни извивки. Днес обаче първата дама на фолка бавно, но сигурно върви към анорексията, в желанието си да получи перфектна фигура.

В последно време упорито се говори, че фолк дивата смята скоро да се посвети на семейството си и да помислят с Бирмата за бебе. Вероятно в името на детето Преслава ще качи няколко килограма, тъй като крехката й фигура може да й създаде проблеми по време на бременността.

източник: kliuki.net

Leave a Comment