За няколко седмици Моника Валериева доби популярност, за която и самата тя едва ли е предполагала. Тя бе набедена за любовница на футболиста Валери Божинов и наследница на разлюбената Николета Лозанова в ложето му. Всички замесени в любовния триъгълник запазиха привидно мълчание, но започнаха компроматите в медиите.

Така за все още непопулярната Моника започнаха да излизат твърдения, че е загубила девствеността си на 9 години, имала безчет връзки с богати мъже. PR-ката, която стои зад медийните изяви на Николета пък директно написа в светски сайт, че е проститутка.

След всичките атаки и слухове, моделът споделя за първи път своята позиция в интервю за сп. Story. Тя твърди, че си изкарва прехраната като модел на бельо в Италия и работи в агенция, с която договори имали още две българки. И всичко можело да се провери.

Категорична е, че никога не е продавала тялото си и нямало мъж, който да каже, че е платил да спи с нея.

„Знам много добре кой стои зад нападките срещу мен и съм взела мерки. Завела съм дело и след като съда се произнесе, вече ще мога да говоря повече по темата“, казва Моника.

Тя категорично опровергава и тезата, че е причина за разпада на семейство Божинови.

„В момента има мъж до мен, но той не е Валери. Не мога да отрека, че го познавам лично, но не е вярно, че аз съм търсила контакт с него. Валери е мъж и е съвсем нормално, той да предприеме някаква крачка към запознанство. Той ме намери, а не аз него. Дали е имало секс не касае никого. Не искам да ставам втората Николета Лозанова и ако ме изкарат като такава, за мен ще е по-скоро обидно, отколкото някаква реклама“, атакува на свой ред Моника.

По нейни думи тя не познава Николета и образът й на „най-красива българка“ е преувеличен. Моника не приема и сравненията между двете, за които се заговори, че са търсен ефект с помощта на пластични хирурзи от спряганата за любовница на Божинов.

„Да, имам корекции, но не мисля, че приличам на Николета. А това, че тя си повдига самочувствието със статии, че отивам при хирург с нейната снимка, мисля, че всеки нормален човек, би се изсмял на подобно твърдение. Моят критерий със сигурност не е Николета Лозанова, за да стигна толкова далеч и да направя нещо толкова налудничаво“, заявява засегната.
Любопитен ще бъде и отговорът на Николета Лозанова, която ще води свое предаване от 5 октомври. Именно в него се очаква и тя да оповести позицията около случващото се със семейството й.

източник: dnes.bg

Leave a Comment