Тези дни родният хайлайф пропищя на умряло, като разбра потресаващи детайли от връзката на Радина Кърджилова и Деян Донков.

Стана ясно, че соченият за секссимвол на Народния театър е посягал на младата звезда от сериала „Стъклен дом“. Това, което голяма част от зрителите на „Къртицата“ не знаят, е, че подобни грозни сценки са се разигравали между Радето и бившия й Стефан, сина на големия актьор Иван Иванов.

Осведомени източници разказват пред „България Днес“, че неведнъж и два пъти по време на дългата им връзка Радето се появявала със синки. В един от последните подобни случаи Кърджилова се явила на репетиции в НАТФИЗ с гигантски оток на окото. Предишните синки оправдавала с клишираното: „Паднах“ или „Ударих се във вратата“, но за гигантския оток тези извинения не вървели.

Емоционалната красавица представила историята по следния начин – Стефан се сбил, а Радина се опитала да ги разтърве и отнесла сериозен тупаник в лицето. Дори и точно това да се е случило, посетителите на градинката все още помнят гръмките скандали между бившите любовници.

Колкото Радето е шумна, неконтролируема и дива, три пъти повече е Уош ем си, както е рапърското прозвище на Стефчо. Ултра страстната им връзка била белязана от безчетни скандали, раздели, събираници и прочее драми. Разбира се, много се обичали, но какво от това?! Струва ли си заради пустата му любов така да се раняват, карат, че и бият младежите?

А обясненията на Донков, че никога не е бил Радина, са кьорфишек. Той сам си каза, че й е дърпал косата или пък я сбутвал. Може би за него побой означава крошета до кръв, но действията му са си откровено посягане. Кой каквото ще да казва.

източник: bgdnes.bg

Leave a Comment