Бракоразводните адвокати трябва да плащат хонорар на Лияна заради годишните печалби, които им носи.

Певицата толкова се е специализирала в разтрогването на семейства, че във фолк средите се говори за тайно черно тефтерче, в което Лили си води списък с „изгорелите“. Неслучайно някои я наричат Вещицата, научи HotArena.net.

Семейство Номер 1 – Галин Георгиев

Да започнем от провала на семейството на бившия лекоатлет и настоящ мастит бизнесмен от Добрич Галин Георгиев, като ключов в „тефтерчето“ на Лияна. Ключов, защото едва не му родила дете.

Връзката им започва през 2010 година, малко след раздялата на Лили с Благой Георгиев. Шампионът на България в дисциплината троен скок е женен, има две дъщери Калина и Александра.

Без да се замисли, изоставя семейството си и заживява с Лияна, като омагьосан от красотата й. „Галин беше хлътнал до уши по Лияна – дотолкова, че изостави жена си и двете си деца. Той даже бе подал молба за развод, тъй като искаше да гради ново семейство с певицата”, разказват приятели на лекоатлета от Добрич пред „Всеки ден“.

Така и става – Лияна забременява, но точно тогава Галин осъзнава, че е поредната жертва на Лили. Тя прави аборт и се връща при бившия си. Две години по-късно и Георгиев успява да се сдобри с жена си.

Семейство Номер 2 – Благой Георгиев

Тук историята е всеизвестна. Когато Лияна се влюбва в Благой, той вече чака дете от приятелката си Христина. Чарът на Лили е толкова пленителен, че без да се замисля, той захвърля жена и дете и пада в краката на певицата. Тя няма скрупули, че е развалила още едно семейство, нито че едно бременно момиче е останало само.

„В крайна сметка аз не издържах и предложих да се разделим. Той не искаше“, разказа за футболиста в Къщата Лили.

Семейство Номер 3 – Пламен Иванов-Фалконети

Това е първата любов на Лияна. За Фалконети се твърди, че по онова време се занимавал с трафик на наркотици. Лили била едва на 17 години – с него е първата й целувка, първият секс… Когато започват да се срещат обаче, Пламен Иванов си имал сериозна приятелка. Разгневената жена разбира за аферата на Фалконети и си отмъщава на Лияна. Имено тя е тази, която отрязва насила косите на певицата, оставяйки и травма доживот.

По-късно Фалконети е застрелян пред очите на Лияна, показно.

Семейство Номер 4 – Тервел Пулев

Вярна на досегашната си любовна линия, и във ВИП Брадър певицата не изневери на традицията си. Тя отново се влюби в най-неподходящия и най-обвързания – Тервел Пулев. Пред себе си и съквартирантите Лили се оправдаваше, че Тервел и жена му Диана Ненова били тайно разделени – криели от детето им. Когато обаче по време на една от тренировките на Пулев извън Къщата брат му Кубрат му налива акъл в главата да си наляга парцалите, Тервел се отърси от магията на Лияна.

„Имам семейство. Обичам жена си и детето, с Лияна нямам нищо общо“, изцепи се в ефир гузно Тервел, а певицата клюмна като престояла маруля.

Каменно сърце

Запомняща се е и връзката й с Калоян Стоянов-Цимбика, бивш президент на ЦСКА. По думите й той я потискал всячески, имал ниско самочувствие и бил неспособен да я защити от мъжките нападки. Затова го зарязала и бързо записала в тефтерчето си новото име – Шони.

Малко известна е връзката Лили с мастития бизнесмен по прякор Шони, макар че двамата обмисляли сватба. Изпълнителката на „Каменно сърце“ дори избрала булчинската си рокля, но малко преди големия ден, Лили избягала. Върнала се при „комплексирания“ Калоян Стоянов.

източник: hotarena.net

Leave a Comment