Финалът на шоуто “Къртицата” е съвсем близо и продуцентите Иван и Андрей вече се чудят как да задържат зрителското внимание. То не бяха любовни драми и триъгълници в ромското семейство, в които намесиха и нищо неподозиращата Марина, сцени на ревност, скандали.

Съвсем естествено и изпитанията в игрите трябва да бъдат на ниво като за преди финал. С тази цел Иван и Андрей с помощта на целия екип измислят от гадни по-гадни предизвикателства, с които участниците да се справят. С изпитанието довечера, което очаква заселниците в базата обаче, Иван и Андрей са надминали себе си. За да минат предверието преди голямата битка, участниците ще трябва да пият… кръв!

От екипа на шоуто са им приготвили 150 милилитров коктейл от равни части кръв и мляко, на който заселниците ще трябва да се насладят, ако искат условията им за самата битка да са по-леки.

Очаквано, новината за това, което чака хората в базата, отврати голяма част от зрителите. Феновете са на мнение, че този път Иван и Андрей тотално са прекалили с опитите си да бъдат оригинални. “Това е отвратително гнусно, как може да ги карат да опитват такива неща”, възмущават се феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment