Името на Фикрет Стораро нашумя в последните месеци в музикалното и медийното пространство. Синът на Тони Стораро вече успя да запише две парчета и да се намърда в светските среди не без помощта на известния си баща. Вместо да му бъде благодарен за това обаче Фики, както галено го наричат всички, се прояви като разглезено детенце.
“Всички ме сравняват с баща ми, това е адски неприятно”, изцепи се младежът в едно от последните си телевизионни интервюта. На Фики не му харесвало да бъде в сянката на прословутия си татко и не можел да разбере защо всички говорят за него като за сина на Тони Стораро, научиха от bLife.

Фикрет има самочувствие, че притежава изключителен певчески талант, на който феновете и медиите не обръщали внимание заради баща му.
Това изказване на младия изпълнител сериозно вбеси феновете, не само тези на Тони Стораро, а изобщо почитателите на чалгата в България. “Нали ако не беше баща ти, никой нямаше да е чувал за теб. Какво повече има да се коментира”, “Можеш да покажеш поне малко благодарност”, възмущават се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment