Тя е красива, млада и известна. И се радва на огромна популярност заради удивителната си прилика с Анджелина Джоли. Испанският модел Лина Сандс се радва на международна слава. И с основание е обявена за най-голямата двойничка на Анджелина Джоли в света.

Приликата между двете е толкова голяма, че често ги взимат за сестри. Самата Лина обаче е категорична, че не е търсила умишлено прилика с холивудската дива. „Сравняват ни от тийнейджърските ми години насам. Имаме доста сходни черти. Обичам я, имаме сходен вкус.“, разказва Лина пред hotnews.bg. Красавицата е категорична, че никога не е имала за цел да прилича на Анджелина.

Досега двете никога не са се срещали, но Лина се надява един ден и това да стане факт. „Тя знае за мен, имам доста видеа в you tube. Надявам се скоро да я видя и да поговорим.“, споделя още Лина.

Подобно на половинката на Брад Пит и Лина мечтае за кариера в киното. Красавицата обаче не смята да се пробва точно сега. „Смятам, че ще бъда достойна конкурентка на Джоли и не е много добре да има сходни персонажи в този бизнес. Може би някой ден ще снимам заедно с нея. Кой знае?“, признава още хубавицата, по повод амбициите си за Холивуд.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment