Касиди Хупър доказа, че дори ощетена от съдбата, пак има достатъчно кураж, за да сбъдне мечтите си. Тя винаги има причина да се усмихва.  Въпреки трудностите, през които преминава 17-годишната тийнейджърка се радва на живота и цени хубавите мигове много повече от връстничките си.

Родената преди 17 години в Северна Каролина Касиди се подготвя събитието на живота си. След близо две десетилетия тя ще се сдобие с нов нос.

Каси се ражда с лицева деформация преди 17 години. Семейството и лекарите са шокирани, тъй като бебето се развива съвсем нормално по време на бременността. Момиченцето обаче се ражда без нос и очи. И в продължение на десетилетия се бори с недъзите си.

Въпреки критичната ситуация семейството не се отчайва. Те преминават през редица изпитания, за да помогнат на дъщеря си.

Самата Касиди при всичките си проблеми успява да се справи. И доказва, на всички, че може да живее нормално.

Днес момиченцето с нетърпение очаква да се сдобие със собствен нос. А междувременно прави всичко възможно, за да живее като връстниците си. Активна и уверена, Касиди се занимава с лека атлетика и кърлинг. Тя мечтае да стане радиоводеща, а наскоро участва в предаване на местната радиостанция, пише „Дейли мейл“.

През юни тази година тийнейджърката се подложи на подготвителна операция. И скоро ще се сдобие с нов нос. Каси е във възторг от добрата новина, защото тя за първи път ще може да мирише и диша чрез собствения си нос.

източник: kliuki.net

Leave a Comment