Изключително слаба е в последно време фолк певицата Ивана. Изпълнителката, която наскоро бе на посещение в Лондон показа строен силует и изумително нов вид. Певицата се щракна за спомен в Лондон, където бе на концерт. И не пропусна да изненада феновете с абсолютно променен силует.

Фолк примата от доста време стои далеч от прожекторите, но продължава с участията. Певицата обикаля с оркестъра си цялата страда за радост на феновете си. След успешното си турне, по-рано през годината, фолк дивата се посвети на участия в чужбина. Певицата пожъна голям успех в западна Европа и не спират да я канят да посети една или друга страна.

Освен, че продължава да бъде сред най-обичаните певици на народа, фолк звездата продължава да се радва и на все по-слаба фигура. Ивана показа зашеметяващо тяло в Лондон облечена в сиви дънки и с черна блуза.

Откакто се стопи певицата е видимо подмладена и изглежда все по-добре. Колежки на фолк изпълнителката са изумени, как се поддържа и толкова слаба.

Самата певица неотдавна сподели, че спазва специален режим и пие билки, предписани й от известен билкар в Пловдив. Резултатите са видими. Певицата е във великолепна форма.

източник: kliuki.net

Leave a Comment