Американската актриса Ракел Уелч дори в началото на осмото десетилетие от живота си показва уникална визия. По време поредната церемония за филмови награди 73 — годишната Уелч се появи с целия си блясък и чар.

Червената вталена рокля подчертаваше перфектните форми на знаменитата актриса и остави без дъх дори почитателите на тийнейджърките. Стилната прическа, идеално гримираното й лице и лъчезарната усмивка на Ракел, допълваха обаянието й.

Много от присъстващите бяха на мнение, че 73 — годишната дама изглежда като на 37 и нито ден повече, пишат от daily.mk.

От 1996 година, когато участието на актрисата във филма „Милион години преди Христа” я изстреля към върха на славата, красавицата все така продължава да вълнува мъжките сърца. И дори на 73 години тя е сред идолите на световното кино.

Родената през 1940 година Ракел е оставила зад гърба си четири брака, но продължава да младее и изглежда невероятно. Каква е тайната й? Специални упражненията по йога, много спокойствие и правилно хранене, които й помагат да поддържа младежкия си чар.

Въпреки преклонната си възраст Ракел сякаш не е остаряла и продължава да вълнува своите фенове. Звездата изглежда толкова добре, че никой не вярва, че е на повече от 40!

източник: kliuki.net

Leave a Comment