Всяка сватба е уникална по свой начин, но тази със сигурност дълго ще се помни. Младоженка накара годеника си да вземе участие в луда гонка с водни ски, за да му каже заветното „Да“.

Ким Оги и Кайл Василенко са отдавна запалени фенове на водните ски. Двамата се запознали покрай любовта си към спорта и се сближили. В последствие влюбените преживели бурно ухажване и преминали през всички етапи на годеж и сватба. Но младоженката решила, че е повече от оригинално, ако не заведе любимия си пред олтара, а на водни ски, където да си кажат „да“.

В разгара на церемонията на влюбения младоженец му се наложило да спретне луда гонка с любимата си при това качен на водни ски. Тъй като красивата булка трябвало да бъде настигната, за да се чуе нейното „да“.
Екстремното преживяване било съпроводено с много снимки и един притеснен мирови съдия. Тъй като да гледа как младоженеца преследва невестата си с голяма бързина определено било смущаваща гледка.
Двамата влюбени обаче били повече от ентусиазирани да си кажат „да“ по този начин. И дори успели да скрепят с целувка брачния обет, пишат от vobelo.com.

източник: kliuki.net

Leave a Comment