27-годишна жена от Китай се превърна в старица, след като роди бебето си.

Китайката Ву буквално изумила медиците с измененията, които настъпили в тялото й след раждането на второто й дете, пишат от lifenews.ru. За половин година тя се превърнала във възрастен човек: кожата на лицето й се покрила с дълбоки бръчки и увиснала. Вместо да се радва на радостите на майчинството, сега Ву се чуди как да се скрие от хората. Всеки път, когато излезе на разходка с децата си, всички си мислят, че тя е тяхната баба.

По-рано бях уверена в себе си, весела и жизнена – разказва клетницата. Тя се опитала да живее, както преди – обличала се по същия начин и се държала като връстниците си. Но когато всички ти дават 60-70 години, това не е съвсем нормално.

Жената разказва, че забелязала някои промени в тялото си още когато родила първото си дете на 21 години. Тя забелязала тогава, че кожата й е станала по-малко еластична, но не обърнала сериозно внимание. Сега вече ситуацията е катастрофична. Депресирана от състоянието си, Ву дори била на прага на самоубийството, но все пак решила да се обърне за помощ към медицината.

Меадиците направили заключение, че Ву развива много рядко заболяване, известно като анетодермия. При него кожата частично се атрофира и губи еластичността си, при което човекът започва да изглежда много по-стар от годините си. Най-вероятно заболяването на Ву е наследствено. Единственият начин да й се помогне са пластичните операции – както при обичайното подмладяване.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment