Колкото и невероятно да звучи на фона на постоянно влюбените Кейт и Уилям, мащехата на британския престолонаследник Камила Паркър Боулс иска ДНК тест за малки принц Джордж. Камила се съмнява, че Уилям може и да не е бащата и подозира, че Катрин му е изневерила, и е заченала от друг.

Невероятният скандал в британското кралско семейство шокира кралица Елизабет, която не ще да повярва и през последните дни не се среща с никой от мъка и ужас, научи HotArena.net.
Херцогинята на Корнуол Камила Розмари, която е мащеха на принц Уилям, се съмнява, че Кейт Мидълтън е родила  дете от доведения й син и настоява тя да докаже обратното с ДНК тест. Основание за подобни съмнения свекървата на Мидълтън смята факта, че детето не прилича на  баща си. Според нея кралското семейство трябва да се убеди, че херцогинята на Кеймбридж не е изменяла на  мъжа си.

Източници от Бъкингамския дворец твърдят, че Камила ужасно завижда на Катрин и затова не пропуска случай да я засегне, макар и прикрито. Най-малкото защото Кейт тотално я измества от новините за кралската фамилия. „Камила е направила такова скандално твърдение ,за да очерни Мидълтън и така да снижи популярността на херцогинята на Кеймбридж”, казва анонимен източник от Бъкингам, пише „Всеки ден“.

Мащехата на принц Уилям не е искала да стана публично достояние настояването й за ДНК тест, но в същото време си е позволила да  обсъжда възможната изневяра на херцогинята в присъствието на непознати. Няколко седмици преди раждането на принц Джордж, Камила  се е опитала да внуши на Мидълтън, че веднага след като дари с наследник принц Уилям, мъжът й ще си намери любовница.

източник: hotarena.net

Leave a Comment