Финалистът в Биг Брадър е в плачевно финансово състояние – научаваме от страниците на „Уикенд“. От няколко месеца бизнесът на колоритния брадър затъва надолу. Шоуменът е изтеглил кредити и дължи различни суми на приятели, но дори с тях не може да съживи строителната си фирма. Положението на Нед било толкова зле, че се надявал само на чудо, за да изкара зимата.

Именно угрозата от финансов крах подтикнала Нед да се съгласи да прави зулуми в Къщата на Биг Брадър. Той имал уверението, че ще получи солидна сума за изпълненията си, и лесно склонил. След като остана втори обаче брадърът няма да получи и лев за награда. Това напълно го срина и Найден даде изблик на гнева си, като сбута елхата на излизане от Къщата.
Най-прецакан завзекът се чувствал от това, че именно най-добрият му приятел в шоуто му отмъкна победата под носа, както и бленуваната отсрочка пред фалита на бизнеса му – отбелязва изданието.

Пишман бизнесменът дори решил да закрие строителната си фирма и се надявал да изхранва хляба си с различни участия и халтури.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment