Бившият министър на финансите Симеон Дянков заведе любовницата си Ирина Велкова на екзотична почивка. Скандалната двойка избра да си почива сред екзотични палми и мек бял пясък на Мексико, научи HotArena.net.

Велкова, която се прочу като любовница на вицепремиера претърпя значителен възход в кариерата си, след като Дянков стана министър на финансите. Влюбеният министър дори я назначи на поста „съветник към кабинета на вицепремиера по административните въпроси“.
„Малката“, както я нарекоха подигравателно колегите й, редовно раздаваше заповеди от името на Дянков и назидаваше строго много по-кадърни от нея служители. След уволнението на Дянков усилено се заговори, че Велкова е успяла да го разведе със съпругата му Каролин, и двамата смятат да узаконят връзката си официално.

Във финансовото министерство вече се обзалагат, че красавицата не е сама на плажа, а е придружена от бившия финансов министър. Това се вижда от щастливата й докато е на почивка в далечно Мексико.

Това не е първата екзотична дестинация на Ирина. Преди да подаде оставка, любимката на вицепремиера успя „служебно” да обиколи Молдова, Италия, САЩ, Чехия, Финландия, Обединените арабски емирства, Аржентина, Тайланд, пише „Галерия“

източник: hotarena.net

Leave a Comment