Според Милен Керемедчиев и Тома Биков за митинга на Орлов мост, тази събота, управляващите са потрошили над 1 млн. лв. от парите на данъкоплатците, за го осъществят. Сумите, които бяха официално споменати за пред обществото от БСП и ДПС са поредната лъжа, тъй като биха стигнали само за транспорта, а да не говорим за останалите средства, които са пръснали, за да прилъжат симпатизантите си, за да пристигнат в столицата. Цялото това мероприятие представляваше истински цирк за пред българските граждани, заради което му бръкнаха в джоба, за да платят разходите по него, без да са питали хората за това.

На днешната пресконференция от “Движение България на гражданите” останаха възмутени за огромните средства, които се пръскат за партийни мероприятия само и само за да се покажат. Видя се, че театрото е само за няколко часа, след което всички си поеха към вкъщи и привечер нямаше и спомен, че през деня е имало хиляди протестиращи, освен ако не съдим по разхвърляните знамена и плакати по земята.

Хората на Меглена Кунева заявиха твърдо, че е недопустимо във време на криза, когато хората едва свързват двата края, властта да си устройва партита, продължавайки да упорстват в желанието на всяка цена да управляват. Не случайно за съботния ден от МВР оповестиха, че присъстващите на митинга са много повече от реалния им брой, а когато на същото място имаше протестиращи, от пресцентъра на полицията съобщиха в пъти по-малка цифра на недоволните от кабинета “Орешарски”. Колко угодно, нали?

източник: razkritia.com

Leave a Comment