Шокиращи кадри на дете, на което родители инжектират ботокс втрещиха мрежата. Майки от цял свят, останаха възмутени от поведението на родители, амбицирани децата им да спечелят конкурси за красота. Досега прическите и грима при малчуганите някак бяха приемани по-спокойно. Но кадърът с 8— годишната Бритни Кембъл, на която собствената й майка й поставя ботокс, потресе света.

Амбициозна майка Кери Кембъл за пореден път показа безотговорно отношение. И реши да спре бръчките по лицето на дъщеря си, преди да се появят. В социалната мрежа коментират, че става въпрос за участничка в детски конкурс за красота. Което прави ситуацията още по-шокираща.

Това далеч не е първият случай на подобни „разкрасителни“ процедури при деца. По принцип обаче повечето родители крият за тези процедури. Решени да спечелят на всяка цена конкурсите за красота, майки стигат до шокиращи крайности като ботокс и пластични операции.

Из форумите вече се водят активни дискусии за спиране на порочните практики. „Недопустимо е!“, „Това е дете, как може“, възмущават се родители в мрежата.

Още по-шокиращ е случаят със Сара Бърг, която била твърдо решена да направи дъщеря си кралица на красотата. 51-годишната Сара подложила дъщеря си Попи на всякакви процедури, за да я превърне в победителка в конкурса. А също така платила 500 000 лири, за да направят пластични операции на по-голямата й дъщеря Хана, когато е едва на 15 години.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment