Къци Вапцаров тотално прекали. Шоуменът реши, че ще прави на мъж и нападна Никол и Камелия. Вместо да се изправи срещу истинските си опоненти в Къщата като Багата, Фънки и вече напусналите Юлиан и Ники, Къци Вапцаров, реши да се прави на мъж като нападна беззащитните Никол и Камелия. След като дамите в Къщата решиха да се пошегуват с нето и му направиха шатра около леглото, той й им го върна като поръсите косите им с кафе.
Къци нападна момичетата в Къщата

Двете момичета обаче направо откачиха, тъй като силния аромат не само ги събуди, но и едва успяха да изчистят кафето от косите си. На всичкото отгоре Никол призна, че едва не се е задушила, тъй като е попаднало от кафето и в ноздрите.

Но да се закачаш с момичетата бе определено проява на подлост, а и още на сутринта Къци стана жертва на страхотен скандал. „Психопат нещастен, кой те буди тебе? Аз бях единствена в къщата, дето те защитава до последно. Но сега ти ме засегна лично мен.“, скочи срещу него Камелия. Тя загуби търпение и му заяви, че няма право да се държи по такъв начин с тях и отсега нататък може да я счита за свой враг.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment