След раздялата си със съпруга си Тачо Жени Калканджиева може да остане и без дом. От година шефката на „Визаж” не плаща вноски по ипотекирания си тузарски апартамент и има вероятност да й го отнемат, разбра HotArena.net.

Преди няколко години, шестата по красота в света решила да купи жилище за двамата и сина им Георги. През октомври 2011 година Жени купила огромен апартамент от 130 квадрата в Бояна, за изплащането на който тегли заем от 300 000 лева.

В последствие половината от дома им е прехвърлена на Тачо. Така по право имотът става и негов, а  при предстоящия развод съпругът й може да претендира за него.

На всичкото отгоре Жени има трудности с финансите и е спряла да плаща заема си. Което като нищо може да я прати дома й на търг.

Единственият вариант, който остава за красавицата, е да отиде със сина си в дарения от майка й Елена апартамент в Княжево. Той обаче е много по-малък и далеч не е луксозен.

В същото време Тачо и любовницата му Зорница Линдарева вече не крият връзката си. Те дори афиширали любовта си по време на екскурзия в Гърция, пише „България днес”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment