Ирен Кривошиева разби на пух и прах всички представи за българската жена след като заяви, че се готви да сключи 6 – и пореден брак. Актрисата и майка на знаменитото Стефан Данаилово отроче Владко сподели това пред Карбовски и допълни, че последният ѝ засега официален съпруг сам си изкопал гроба когато разбрал, че го напуска заради друг.

„Петият ми пореден съпруг сам си изкопа гроба, когато разбра, че го напускам. Така и не можа да преглътне, че аз съм по – добрата актриса от него и мен ме търсят, а него не. Заради това го зарязах пък той ми каза, че годините му на белия свят свършили”, сподели Ирен Кривошиева.

Тя уточни, че разтрогнала брака си заради своята поредна голяма любов в живота – оператора Николай. С него пък се запознали по време на снимки в дома ѝ, след това си чатили във Фейсбук, пили кафе и накрая извършили грехопадение. Въпреки че е цели 17 години по – млад от нея.

„Да ама той е мъж, въпреки че ме вбесява на Н-та степен. Истински мъж. Изрови от мен такива неща, които с никого другиго не съм споделяла на този свят. Вписва с във всички мои представи за мъж, даже не го ревнувам от никоя друга”, споделя Ирен Кривошиева.

Щастливецът Николай на свой ред разкри истината за отношенията си с близките на Ирен. Със сина ѝ Владко се разбирал отлично, докато Стефан за него бил нищо повече от „една обществена личност”. Ники разказа, че Кривошиева яко го натиска да се оженят, ама той се дърпал, защото го е страх.

източник: skandalno.net

Leave a Comment