Станка Златева буди съжаление след победата във „ВИП Брадър, която й беше осигурена от Ваня Червенкова”, изригнаха във виртуала

Снощи тя беше избрана пред другия финалист Мариан Кюрпанов, който сам сподели, че много ще е доволен, ако тя е фаворитът.

Е, Станка беше посочена като любимата звезда на България, а часове по-късно продължават да валят възмутени коментари по темата.

Защо масово хората не се радват за Станка Златева, а я съжаляват и смятат, че победата й е опорочена?!

Причината е в скандалите около четирите карти, които гласуваха за Ваня. След като беше манипулиран вотът в нейна полза, тя обяви, че се отказва от надпреварата. Това обаче не се случи, есемеси бяха пращани отново за нея, но Ваня Червенкова на няколко пъти призоваваше всички да се пренасочат към Станка.

И това се случи!

Станка е победителят във “ВИП Брадър” 2013!

Твърди се, че още в самото начало на предаването е имало сделка Станка Златева да спечели, научи Kliuki.net. Останалите са го играли фон, който само ще подпомогне стигането й до кулминационната точка, споделят във виртуала подозрително настроени към формата.

Тези слухове не може да се каже дали са верни, но като цяло впечатлението на хората е, че Станка Златева е предпазвана през цялото време от продукцията и много нейни издънки не са излъчени. Снощи нямаше как да не видим, че Станка не знае химна, това не остана скрито, но други нейни постъпки, били потулени, категорични са тези, които следяха он лайн сигнала от Къщата.

Гостите на лайфа в студиото също не казаха лоша дума за Станка Златева, не посмяха, даже и Мира Радева едва-едва успяваше да изрази своята неприязън. Ники Кънчев пък редовно изпращаше внушението, че щом Станка е златното момиче, значи трябва да спечели.

Честито на Станка, но има ли нещо вярно в това, че Ваня уреди пировата й победа – как мислите и тя ли трябваше да стане любимата звезда на България във „ВИП Брадър” 2013?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment