Подлите номера на Джийсън Брад Люис в „Биг Брадър“, подкрепени от шантавите идеи на Пенка, предизвикаха брутални коментари. Според журналиста Антон Стефанов, двамата са малоумна двойка, а номерата им са детински и глупави. „Това не е „Биг Брадър ол старс“, а „Биг Брадър ол тъпанарс“, заяви той в „На кафе“ по Нова телевизия. Журналистът стигна още по-далеч в бруталния си коментар. „Джийсън като излезе от „Биг Брадър“ трябва да си търси парцел в някое гробище“.

Причината за тази констатация са номерата, които рапърът върти на съквартирантите в къщата и особено на Златка Райкова. Той скри някои от личните вещи на плеймейтката, поля леглото й с вода, намаза възглавниците й с мед, скъса снимка с гаджето й. Като се има предвид кой е гаджето на Русата Златка – ММА боецът Георги Валентинов, Джийсън сериозно го е загазил и направо си е пътник извън Къщата, аргументира се Стефанов.

Към него се присъедини и Кристина Патрашкова. „Виждам някакъв налудничав блясък в очите на това момче“, заяви тя и сравни ситуацията в Къщата с „Туин пийкс“. Двамата журналисти, както и актрисата Диана Любенова, се обединиха около мнението, че номерата нас Джийсън са страшно тъпи. Миската Пенка му дава някои идеи, но те са на същото ниво.

Според Стефанов пък възрастта им не била оправдание. „На 20 години вече, тя ми върти Пуфи, говори по секс телефони, не може такива идиотщини“, каза той за Пенка.

източник: blitz.bg

Leave a Comment