Резил! Скандалното парче на Азис “Нещо мръсно” е крадено!

Азис съвсем сгази лука с песента си “Нещо мръсно”, която трябваше според него да се превърне в световен хит. Пошлият му текст е монтиран върху известната рап мелодия „БашМайсторска” на Били Хлапето & Lexus ft. Dim4ou, разкриха от kliuki.bg. Варненският рапър Dim4ou бил изумен от разкритието, че Азис си е позволил подобна нагла кражба. “Направо нямам думи” – пише той в мрежата. Окрадените рапъри нямат нишо против Азо да нагазва в техния жанр, но по този начин ли?! Смятай докъде стигнахме, възкликва Dim4ou.

Песента “Нещо мръсно” взриви мрежата най-напред заради тъпата идея да бъде качена в нета в навечерието на Рождество. Стотици потребители бяха шокирани както от липсата на всякаква мярка и свян в текста, така и от уж случайното съвпадение на промоцията с едни от най-светлите семейни празници. Тандемът Азис-Николета, който целеше чрез грозния текст да уязви Алисия, дотолкова прекали, че стана неприятен и на голяма част от собствените си фенове. Потребители негодуваха и срещу вакханалията, която Николета с Валери и Азис устроиха в новогодишната нощ, а после задръстиха мрежата с гуляйджийските снимки от купона си. Не ни занимавайте толкова със себе си, какво ново ни казвате, попитаха потребители.

На какво е разчитал Азис, копирайки чужда мелодия? Вероятно на факта, че феновете на двата жанра не обичат “да смесват вкусовете”. Кражбата можеше да си остане и неразкрита, ако шумът около скандалната песен “Нещо мръсно” не беше толкова голям.

източник: kliuki.net

Leave a Comment