Емануела замени Никола с турчин, научи ексклузивно HotArena.net. Фолк изпълнителката е оплела в мрежите си милионера Али Кемал, който освен любовник, е и бъдещ спонсор на музикалните й проекти.

37-годишния богаташ върти един от най-успелите холдинги в южната ни съседка – „Хамолу”.

Двамата се запознават покрай българския му ортак Джемал, който върти туристическия им бизнес у нас и държи най-ниските цени на екскуризии.

Емануела и Али Кемал се срещнали в края на лятото, когато турчинът дошъл да нагледа как върви алъш-вериша у нас. Точно по това време бракът на певицата с Никола започнал да куца и тя се преориентирала към левента от юг, пише „Всеки ден“.

Перспективна се очаква обаче да бъде новата любов на брюнетката, коментират нейни познати. Али иска да промотира приятелката си в Турция и вече са на лице първите й участия в южната ни съседка. Навръх Нова година Али и българският му съдружник Джемал организират екскурзия до Истанбул, в която черешката на тортата са два часа кючеци с Емануела на борда на яхта. Програмата на кръшната певица обаче не свършва до тук – в малките часове на новата година тя ще извие глас и снага в истанбулски клуб, където цената на билетите по предварителна продажба варира между 50 и 100 лири.

Източник:hotarena.net

Leave a Comment