Двойката се отдаде на райска ваканция на Карибите.

Райска ваканция си устроиха Ники Михайлов и Алисия. Докато Валери трепери, че Николета се гмурка с акули, Алисия и Ники се радват на топлите слънчеви лъчи и тропическия рай на Карибите. Двойката не пропуска възможност да сподели с феновете си мили моменти от почивката. Влюбени и видимо подмладени двамата зарадваха феновете си с нова снимка.

Сред множеството развлечения, на които се отдават, двойката не пропусна да се разходи и под вода. Снимка на двамата някъде в Индийския океан бе пусната от Алисия. „Уникално преживяване“ написа певицата по повод подводните си приключения. Двамата зарадваха феновете си като споделиха част от моментите, които изживяват край брега на океана.

Говори се, че за идиличната им ваканция футболистът е пръснал над 20 000 лева, но съдейки по доволните им усмивки, сумата определено си заслужава. Спортистът в последно време не спира да изненадва Алисия с щедри жестове — първо й поднесе над 1001 рози на участие, заведе я на романтична почивка навръх Нова година, а нищо чудно скоро да й предложи и брак.

Светски клюкари вече шушукат, че двойката може и да се върне сгодена от ваканцията. В столичния хайлайф дори се говори, че Михайлов завел Алисия на воаяжа, не за да й се извинява за стари гафове, а за да може официално да й предложи брак.

източник: kliuki.net

Leave a Comment