Слънчева Коледа прекарват Ники Михайлов и Алисия. Двойката реши да си отдъхне и замина на ваканция. А спортистът сподели с феновете си актуална снимка от тропическия рай, в който двамата си почиват. Влюбените решиха да посрещнат Коледа на Карибите.

„Поздрави от едно райско кътче от мен и Секси Алисия:)“, написа на страницата си в социалната мрежа Михайлов. Футболистът и певицата зарязаха всички и решиха да си подарят романтична ваканция по празниците. Противно на слуховете, че ще прекарат Коледата разделени, двамата зарязаха всичко и заминаха далеч от клюките и интригите.

Мълвата носеше, че фолк дивата е била отхвърлена от семейството на футболиста за ежегодната семейна вечеря. Но вместо да прекарат празниците разделени те изненадаха всички и заминаха заедно на почивка.

Дестинацията до последно бе пазена от влюбените в тайна, тъй като не искаха да се шуми около ваканцията им. Двамата обаче още преди седмици издадоха, че планират романтична ваканция по празниците. Двойката вероятно ще прекара извън страната и Нова година, тъй като певицата отклони поканите за участия. Въпреки че множество клубове се надпреварваха да я канят с атрактивни оферти Алисия твърдо реши тази година да почива по празниците.

източник: kliuki.net

Leave a Comment