Ники Михайлов вдигна завесата за любовта си с Алисия, а феновете останаха шокирани от думите му, че тя за него е била една „много удобна ситуация”!

В интервюто, което футболистът дава за изданието eva.bg, той звучи доста самонадеяно и хладнокръвно по отношение на връзката си. Е, тяхната любов се разпадна, въпреки уверенията на Ники, че харесвал Алисия, защото се държи като зряла жена, която знае какво иска.

Синът на Боби Михайлов признава, че през тези три години, докато са били заедно, е имало караници между тях. За поводите не уточнява, но намеква, че Алисия е импулсивна и със самочувствие, което понякога пораждало конфликти. Що се отнася до Валери – младши, Ники се чувствал просто като гаджето на Алисия и странял от детето. „Само играем, той си има майка, не се меся във възпитанието!”, споделя Ники Михайлов малко преди да скъсат с Алисия.

Вратарят дава също да се разбере, че е едва на 24 и още му е рано за семейство и поколение. Явно всичко между него и звездата на чалгата е било предрешено, въпреки че почитателите на двойката таяха надежда да ги видят даже като младоженци.

А най-любопитното, което става ясно от разговора с Ники Михайлов е, че Алисия се стараела да бъде добра домакиня. Тя ставала рано и правила закуски, изпълнявала всички желания на Ники и дори му готвила любимия боб с наденица.

източник: kliuki.net

Leave a Comment