Вижте какво ми приготви моето патенце. Наздраве от нас и поздрави на всички.” Това написа вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов под снимка във фейсбук. На кадъра той е със своето “патенце” – неговата любима Алисия, която държи на ръце тава с огромна риба, сготвена от певицата за именика.

В първите часове на празника Алисия пусна снимка в гръб как Ники крачи, хванал за ръка сина й от Валери Божинов – Валери-младши. “Това са най-важните мъже в живота ми и днес малко по-високият има празник. Бъди жив и здрав, любов моя! Нека името ти те пази и ти носи късмет”, написа Алисия.

“Добра година чисто футболно, здравословно не толкова, но за 2013-а си пожелавам да съм здрав. В личен план всичко е нормално, семейството, приятелката, всички са здрави. Всичко друго се постига рано или късно”, заяви вчера Михайлов, който беше гост в “Ники Кънчев шоу” на своя именяк. В момента контузилият се по време на последния лагер на националния отбор Михайлов се възстановява в България.

Ники анализира и израстването си във футбола с напускането на България. “Тук имах само талант. Виждаше се, че имам талант, но не бях свикнал да тренирам така здраво, чисто в главата не бях професионалист. Те хората си казват – вие сте професионалисти, сами трябва да се отнасяте професионално към тялото си – фитнес, храна, пиене, спане… Докато тук не го правех. Определям го и от възрастта ми. Най-много за развитието ми помогна треньорът на вратарите в “Твенте” Теус Нелдерс. Първата година доста ме мачкаше, докато изляза от тази звездомания, която ме бе налегнала тук”, заяви Ники Михайлов.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment