Победителите в танцовото риалити „Денсинг старс“ – Ангел и Дорина, за които през трите месеца никой не заподозря дори за миг да имат по-специални отношения, всъщност са гаджета. От самото начало си допаднали, а с времето и се привързали един към друг и така пламнала любовта им, пише lifestyle.bg.

Те обаче по нищо не показвали нито пред колегите си, нито извън предаването, своите чувства, защото искали по честен начин да спечелят шоуто, без излишни PR стратегии, както и се случи на снощния финал, на който зад себе си оставиха Стелла и Наско, които станаха втори, и Елен Колева и Калоян – на трето място.

Единствените, които знаели за връзката на певеца и танцьорката, били Светльо, който си партнираше с Глория, и Калоян на Елен Колева.

За да не бъдат заподозрени от обществото, Ангел и Дори ходели на кино с Калоян и Светльо за параван, именно това видяха всички зрители в препълнения салон на столичен мол, които заедно с танцьорите на „Денсинг старс“, изгледаха прожекцията на „Ергенски запой“ 3. „Ангел и Дорина не демонстрираха любовта си, но нежно си гукаха и седнаха един до друг“, разказват очевидци.

източник: pik.bg

Leave a Comment