Тризначките съсипани, нито едно списание не ги ще!

Трите грации Вяра, Надежда и Любов тотално се отчаяха от живота. ”Звездната” им кариера е унищожена и вече няма списание, което да проявява дори и малък интерес към тях, пише кliuki.net.

Благоевградчанките Вяра, Надежда и Любов останаха попарени от желанието си да се превърнат в рекламно лице на някое от най-престижните списания у нас. Горчивата истина е, че никой не желае да ги снима и да ги пусне да блестят на корицата. Въпреки, че триото мечтаеше да заголи прелести в ер*тична фотосесия, желанието им няма да се сбъдне.

След като интересът към тях, в края на последното риалити „ВИП Брадър” удари дъното, може би е дошъл и краят на ангажиментите им в шоу бизнеса. Тризначките все плачеха за слава, но уви сега ще им се наложи да се сбогуват с бляновете си за бляскаво  бъдеще. Вяра, Надежда и Любов обаче са убедени кой е виновникът за края на кариерата им… Тяхната версия, е че Пацо срина рейтинга им, като ги нарече „намачкани нощници”. Така тризначките станаха за резил пред цяла България и хората определено ги намразиха…

Трио „Дека са ми пръстените” най- вероятно ще бъде заместено от македонския фотомодел Цеце Орешкова, която никак  не се оплаква от липса на медиен интерес. Всеки момент македонското девойче ще лъсна нечия корица и направо ще взриви от ударна доза с*ксапил  българските мъжаги.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment