Сашка Васева остана без рубриката си „Часът на Бясната“, която просъществува едва няколко седмици в „Шоуто на Слави“.

Новината гръмна часове след като дупнишката Мадона кръстоса крак върху крак не върху заветния кожен диван на Дългия, а на бялото канапе на Стелиан Димитров – Faked Stars, водещ на предаването Plovdiwood по пловдивската DCTV.

Според запознати изпълнителката се е простила с минутките си, в които се кланя на Падишаха си, защото е имала сключен железен договор. В него изрично е отбелязано, че русата амбиция не може да се появява в други продукции извън програмната схема на BTV. Не може да коментира и нищо от кухнята на предаването, още по-малко да обсъжда персоната на Слави Трифонов.

Вероятно Васева е разчитала, че Трифонов и компания няма да разберат за гастрола й до Пловдив в петък вечерта и едва ли ще попаднат на предаването, улисани в собствените си проекти. Убегнал й е фактът, че седмица по-късно въпросното предаване се качва и в интернет.

Точно след премиерата му в глобалната мрежа я порязва и BTV секирата. Черешката на тортата е, че Сашка говори за Слави в половината от даденото й ефирно време в “Plovdiwood”. А първата й работа беше да обяви, че лятото се зарекла да не прави секс докато не получи своя рубрика в „Шоуто на Слави“.

„Аз издигам Слави в култ“, завърши с апломб Васева. „Оцелявам, благодарение на моите издънки“, иначе проплака още Сашка в „Plovdiwood“. Дали и тази издънка ще е за нейно добро?

източник: hotarena.net

 

Leave a Comment