За Николета Лозанова датата 30 ноември е повече от специална – тя много държи на рождените си дни и ако нещо не е както трябва, силно се разстройва. Например на 30 ноември тръгна официалната интернет страница на скандалната моделка. Също така на рождения й ден преди 3 години тя официално обяви, че е с Валери. От онова паметно парти остана и емблематична снимка, запечатала целувката на влюбените гълъбчета. Тогава обаче двамата не бяха женени и нямаха дете. Сега времената се промениха и Николета и Валери едва ли са толкова влюбени един в друг.

Кои бяха първите поканени гости на партито?
Първи получи покана Азис, а втора в списъка за гости била Лияна. Коцето също щял да пее. На челни позиции са и младото семейство Петко и Яна Димитрови, както и колегите на Николета от предаването й „Поверително от NL“

За първа година пренебрегната!
Андреа, с която до неотдавна Николета се мляскаше в клиповете и демонстрираха близки отношения, ще си остане вкъщи довечера. Рожденичката изрично била забранила да се пускат нейни песни на празника й, както и парчета на бившата на Валери – Алисия. С Андреа плеймейтката се изпокара жестоко и в последното си предаване я нареди в ефир брутално – пише „България днес“.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment