Николета Лозанова обязди гигантска костенурка на Сейшелите, която е защитено животно, с което си навлече гнева в мрежата!

Нейните глезотии нямат граници, писа изданието HotArena. Заради подобна гавра силиконката рискува да си изпати сериозно, тъй като това е грубо нарушение на закона. Ако местните власти узнаят за нейните лудории, Николета може дори да влезе в затвора, уточнява „Всеки ден”.

Плейметката въобще не се притесни от поведението си и дори сама се похвали какви ги върши на екзотичната си почивка с Валери.

Големите костенурки на Сейшелите са част от световната Червена книга. Те не бива да се убиват, а освен това е забранено да се пренасят и корубите на мъртвите от тях.

Николета обаче възседна костенурката и се изцепи в мрежата, че „и срещу нея да бягат, не могат да я стигнат”.

Пловдивската моделка нито за миг не се замисли какви могат да бъдат последствията и отново скандализира обществото. „Няма никакъв срам! Толкова пък да копнее за показност, просто нямам думи!”, „Какво очаквате от нея, тя отдавна е преминала границата, защо да не се изфука и върху костенурка?!”, реагираха по адрес на изцепката на хубавицата в нета.

източик: kliuki.net

Leave a Comment