Николета Лозанова заведе абитуриентката Яница на бала й с тоалет-демоде, който стана повод за множество коментари в мрежата!

Ученичката от Велико Търново е щастлива, че именно плейметката я придружава на този ден, но околните веднага започнаха да я обсъждат. „Как може Николета да й даде тази старомодна рокля?!”, „С тези леопардови щампи просто станаха за смях и двете!”, реагираха някои прибързано.

Защитниците на Николета ги обвиниха в завист, но нямаше как да оспорят факта, че според мнозина облеклата са им повече от кичозни, а младото момиче само може да съжалява, че се е доверило на звездата да й дава акъл как да блесне на бала… Не бива да забравяме обаче, че Николета Лозанова направи мил благотворителен жест към Яница. В такива моменти критиките трябва да бъдат оставени настрана и да се оцени благородството на силиконката.

Не всички смятат така и не ги интересува постъпката на съпругата на Божинов, тъй като я намират за чист пиар. Принцесата на бала Яница обаче изглеждаше усмихната и доволна, а Николета беше скрила лицето си с огромни и скъпи очила. Тя не раздаваше щедро особено приповдигнато настроение, но може би е преуморена от постоянните си ангажименти в „Къртицата” и желанието да огрее като слънце абитуриентката.

източник: kliuki.net

Leave a Comment