Виктория Джумпарова е топмоделът!

Номер 1 е и на фона на Николета блести по специален начин, кълнат се нейните фенове.
Виктория Джумпарова е топмоделът у нас! Николета да си скубе косите, зоват я фенове на красавицата

Само, че тези на плейметката трудно ще се съгласят и въпреки това мненията се ширят категорично в мрежата, научи Kliuki.net. Прекрасната Виктория Джумпарова предизвика скоро фурор на фотосесия като лице на столичен бар.

Шумно парти съпътстваше проявата, а красавицата беше в компанията на своя приятел. Да, има си гадже, макар мераклиите около нея да са дузина и всички искат да я познават. Виктория Джумпарова е знойна хубавица, която ценителите признават за една от най-внушителните у нас.

Името й е спрягано с бившия мъж на фолк певицата Мария, а по-рано тя подобно на Николета движеше във футболните среди… Била е половинка на юношата от „Левски” Владимир Пицин, а впоследствие се говореше, че е забила дори Стойчо Младенов – младши. Виктория обаче отрече да се е случвало нещо такова, но явно тялото й добре се котира сред родните играчи, шегуват се с нея в нета.

Още по-интересното е, че тя учи второ висше, свързано с Журналистика и мечтае да се озове в телевизията. До скоро и Николета Лозанова се изявяваше там, така че явно Виктория Джумпарова се оказва сериозна нейна конкурентка.

Снимките разкриват достатъчно, за да прецените сами дали Виктория Джумпарова е топмоделът и Николета има основания да си скубе косите!

Leave a Comment