Николета Лозанова публично защити Ники Михайлов. Само дни след като избухна новината, че се е разделил с приятелката си Алисия, моделката също бе замесена в раздялата им. Футболната съпруга обаче не само опроверга слуховете, че това е вярно, но и защити бившия си любим.

Половинката на Валери Божинов призова медиите да оставят Михайлов намира. И да позволят на футболиста да си живее живота, както иска, пишат от Lifestyle.bg.

Николета категорично отрече да е кръшкала на съпруга си с футболиста и дори помоли медиите да не й приписват измислени връзки с него. Тя припомни, че към днешна дата е омъжена жена и майка, която трябва да мисли за семейството си.

„Вече не съм просто плеймейтката Николета, но съм и съпругата на Валери Божинов и майка на дъщеричката ни Никол.“, каза плеймейтката. Лозанова заяви, че не желае да бъде замесвана в интриги, а още по-малко да й бъдат приписвани отношения с бившия й любим. Подобно на повечето вече пораснали звезди моделката сподели, че отдавна е приключила с бурното си минало.

Футболната съпруга не пропусна да призове феновете и светските клюкари да спрат да притесняват футболиста. „Оставете Ники Михайлов да бъде щастлив по свой си начин.”, каза водещата на „Къртицата“.

източник: kliuki.net

Leave a Comment