Шокиращи разкрития за Николета Лозанова и Любо Пенев, научи HotArena.net. Оказа се, че плеймейтката с гореща кръв е имала вземане-даване с новия треньор на националите и именно така е уредила завръщането на мъжа си в тима.

Според последните слухове именно моделката е в основата на амнистирането на Божинов. И на приемането му в националния отбор отново.
Изненадващо миналата есен Любослав Пенев прие Божинов в националния. При това футболистът по онова време бе успял да запише едва два гола за цялата календарна година.

Говори се, че зад приемането му в отбора стои Лозанова. Която преди време е имала тайна афера с Любо Пенев — младши.

Новината за кръшкането на Ни Ло и Валери не е новост, тъй като именно благодарение на връзките на плеймейтката Божинов се върна на бял кон в националния. Освен това и двамата обичат да се хвалят с бройките си и изглежда сякаш са заедно повече заради имиджа и рекламата, а не от любов един към друг.

Близки до двойката дори споделят, че двамата са си изневерявали и след сватбата през 2011 година. Още повече, че обаянието на плеймейтката е всеизвестно. Както и умението й да разбива мъжки сърца.

източник: hotarena.net

Leave a Comment