Николета Лозанова показа нечут характер. Тя съвсем хладнокръвно стана от мястото си на коментатор в „Къртицата“ и ошамари водещия Андрей Арнаудов. Шамарът не беше звучен, защото ударът беше „плътен и тъп“ по думите на жертвата.До баталната сцена се стигна, след като коментаторите обсъждаха един друг шамар. Оказа се, че в кастинга за предаването Велислава е ударила звучен шамар на главния редактор на предаването. Кадри от „побоя“ бяха показани на Жени Калканджиева, за което тя плати 1000 лв. на предаването. След това разказа на останалите участници за агресивната постъпка на Велислава.

Побойничката разказа, че е ударила шамара на редактора, „защото в миналото си съм преживяла тежки неща и исках да покажа, че вече съм силна и мога да се справя“. Освен това точните му думи бяха „Трябва да ми удариш шамар“, което тя вероятно е приела като условие за влизане в предаването.

Тъкмо тази версия коментаторите в студиото се опитаха да разнищят. Ирина Сарачинова каза, че ако е твърдо решена да влезе в някое предаване, не шамар, ами би вкарала редактора в болница. Другите също каза, че постъпката не е кой знае какво. Заради тези думи Андрей предизвика плеймейтката Николета Лозанова да повтори постъпката на Велислава.

Моделката със солариумния тен не се притесни изобщо от поканата. Тя стана и прасна Андрей. Добре че се беше сетил да си махне очилата.

„Опосумът“, обаче, изглеждаше по-скоро щастлив, отколкото наранен от удара. „Шамар да е, на аванта да е“, каза радостно той.

източник: blitz.bg

Leave a Comment