Жесток скандал на Валери Божинов вдигна съпругата му Николета Лозанова. Папараци изловиха звездното семейство да се кара насред улицата. Махленската разправия се разигра на столичен булевард, а плеймейтката потресе с поведението си. Лозанова така се бе развилняла, че дори минувачите я гледаха със зяпнала уста.

По какъв повод двамата се карат, но е очевидно, че футболната съпруга е наистина е сериозно вбесена. А опитите на спортната звезда да успокои жена си, не дават никакъв резултат.

Това не е първата разправия между двамата, но със сигурност е първата, на която стават свидетели и случайните минувачи. Фотосът потресе дори почитателите на плеймейтката, които я видяха в нова светлина.

Освен, че едва се владееше от ярост, Лозанова се бе скрила зад слънчеви очила. От своя страна Божинов се опитваше отчаяно са я успокои, за да не привличат двамата излишно внимание на пътя.

Точно по време на свадата двамата бяха щракнати от папараци. Снимката за пореден път потвърди слуховете, че отношенията им далеч не са приятелски и хармонични, както футболистът твърди.

От седмици се говори, че футболното семейство има проблеми и съдейки по поведението на Николета, те далеч не са малки. Плеймейтката до такава степен се е забравила от гняв, че дори спретна махленски скандал на мъжа си насред улицата — нещо немислимо за нея досега.

източник: kliuki.net

Leave a Comment