Николета и Валери „обраха точките” на най-романтичния ден в живота на Веселин и Екатерина Миневи.

Футболният национал, който рита за „Ботев” (Пловдив) и съпругата му поканиха на сватбения си ден две дузини колеги и половинките им, които или са носителки на титли за красота или са могли да претендират за тях.

Празникът беше в петък, в Града на тепетата. Двойката е семейство от една година, но изчакаха момченцето им да поотрасне, за да се венчаят и да направят голямо празненство за близките й.

За най-верни спътници и съветници в живота избраха друго футболно семейство – Живко и Бисера Миланови.

Дали защото е уведомена, че сестрата на Ники Михайлов ще е кума на сватбата, дали защото се е страхувала от конкуренцията или просто не обича да е №2 по внимание, Николета избра странно решение.

Тя се появи с ултра къса бяла (!!!) рокличка, сигнало червено сако и авангардни бижута. Разбира се, Николета беше красива и нагиздена в бутикови дрехи, както всеки път! Въпросът е, че гостите бяха подразнени от демонстрирания егоцентризъм.

Както и децата знаят, на сватбата само булката трябва да е в бяло, защото всеки подобен тоалет би отвличал вниманието от най-важните хора. Николета явно не може да се примири, че поне за ден от живота си трябва да отстъпи цялото внимание. Затова предпочита да я одумват, отколкото да покаже уважение.

Валери пък се появи като за нощен клуб. Сред всички елегантни и изискани гости, той блесна спортно облечен. Дънките му със сигурност не са от евтините, но едва ли са били идеални за венчавката в “Свети Константин и Елена” в Старинен Пловдив.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment