Николета Лозанова разкри, че има нов мъж до себе си!

Тя показа снимка, на която в близост се подават краката на тайнствен кавалер, а обстановката е много романтична, пише изданието HotArena.

След като наскоро плейметката даде да се разбере, че една жена трябва да бъде постоянно в ръцете на половинката си и да се грижи тя да бъде задоволена, сега настъпи най-очакваният миг да научим истината.

Провокативното фото от „Бързи и яростни” беше само началото, в което Николета намекна, че й е време за друг, а и изневерява, защото Валери не й дава достатъчно в леглото. На мистериозния кадър, публикуван публично в мрежата виждаме Николета и любовникът й как се радват на запален огън от камина в средата на спалнята.

Все още не се знае чий е кракът на мускулестия непознат, но и това ще стане ясно съвсем скоро. Kliuki.net попадна и на още един момент от личния живот през последните седмици на Николета. От както е разделена с Валери Божинов, тя не се е спряла да лее сълзи от мъка у дома, а напротив.

Виждаме я силиконката как се забавлява в киното и хапва пуканки, а вляво на седалката стои неизвестен придружител. „Това не е детско краче, а на мъж, който е облечен с дънки!”, забелязаха веднага недоумяващи фенове. Явно не е нито дъщеря й Никол, нито съпругът й, защото щяха да бъдат подробно и надлежно заснети, умуват още почитателите на Лозанова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment