Николета Лозанова си търси усърдно нов спонсор и скитайки по заведенията се натъкна на Мартин Данона!

Баровецът бил очарован от вниманието на прелестната плейметка, която го играела зарязаната и неутешимата бивша съпруга, пише изданието hotnews.bg.

Двамата се срещнали в пловдивски клуб, където от дума на дума, се стигнало и до размяна на телефоните.

Мартин Данона преди беше гадже на Анелия, но връзката им не просъществува дълго. Николета и той се познавали още от тогава, но сега силиконката решила да се сближат, научи Kliuki.net. Тя обаче не искала да се разчува, за да може да изцеди максимално Валери Божинов при скандалния си развод с него.

Семейството се раздели официално и започна жестоката битка за издръжки и претенции от страна на Лозанова. В момента тя се намира в родния си град и не спира да излиза с приятелки. За разлика от друг път обаче е особено дискретна къде ходи и какво прави. Причината е, че се е покрила тотално, за да не я питат за Валери.

Единственото, което прави, е да радва феновете си със снимки на дъщеря си Никол. Подмятанията й, че всичко е една голяма пародия, не срещат особено голямо разбиране сред хората. Само верните й почитатели я подкрепят в този труден момент, а Николета си дава вид на незасегната от драмата.

Явно все пак е започнала да мисли за бъдещето си и си търси усърдно нов спонсор, ето така се натъкна на Мартин Данона!

източник: kliuki.net

Leave a Comment