Плеймейтката за пореден път доказа, че за пари е готова на всичко

Майките в мрежата скочиха срещу Николета заради рождения ден на малката Никол. Дъщеричката на Николета и футболиста Валери Божинов навърши една годинка в понеделник, а мястото, на което се проведе тържеството беше… базата на “Къртицата”.

Валери влезе за втори път в шоуто, този път придружен от детето на двойката, а Николета естествено се направи на безкрайно изненадана. Цирк, който не успя да заблуди никого, тъй като от месеци се говори, че Николета е успяла да изпроси допълнителни пари от продуцентите на шоуто, за да направи първия рожден ден на дъщеря си именно вътре.

Както kliuki.net писа, към хонорара си от 200 бона Николета е взела допълнителни 50 000, за да използва дъщеря си като средство за вдигане на рейтинга на предаването на Иван и Андрей.

Постъпката на плеймейтката очаквано разгневи жените и те побързаха да изкажат огромното си възмущение от факта, че госпожа Божинова търгува с детето си. “Първият рожден ден е изключително важен момент в живота на всяко едно дете. Как е възможно да постъпва толкова безсърдечно към собствената си плът и кръв”, възмутени са майките.

източник: kliuki.net

Leave a Comment