Никол Божинова вече е като Николета – дефилира и чупи стойки ала мама!

Феновете в мрежата направо се хванаха за главата, когато зърнаха малкото дете да се перчи като манекенка. Дъщеричката на Валери и Николета явно наистина не си поплюва, забеляза Kliuki.net.

След като разбрахме преди време, че има тежък характер и командори другарчетата си, сега е ясно, че вече е тръгнала по стъпките на Лозанова.

Дали известната й родителка я учи да пръска чар още от невръстна или просто й идва отвътре, все още не може да се каже, но е факт, че момичето върти кръшно талия и предизвиква изключително изумени реакции. „Не му прилича на Николчето да се държи така?! Николета има пръст в това, сигурна съм!”, „Тя вече я учи сигурно да изглежда по този начин и да омайва хората… не е много естествено на тази възраст!”, коментират усърдно в нета.

Притеснени майки отново нададоха вой, като посочиха Николета Лозанова като безотговорна и самозабравила се. „Така ще е, когато тя обикаля заведенията, а после се върне за малко при Никол и я вълнуват само фотосесиите, какво да научи то от нея…”, продължават да негодуват срещу силиконката.

Едно е сигурно, някой ден Никол ще задмине Николета, може би не по слава, но вероятно ще има също толкова на брой ухажори. Щом от този момент го раздава кокетка, представете си после?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment