Тъкмо мислехме, че експериментите на Николета Лозанова по екстравагантността на облеклото й са се изчерпали и снощи тя пак успя да ни изненада.

Плеймейтката се появи с ролки на косата, горнище на пижама, широко разтворено и без сутиен.

Шокиращия си външен вид Ни Ло обясни с това, че много хора й завиждали, че е красива, затова решила да се направи на грозна.

Доста странно решение, пораждащо и някои въпроси в ТВ7 нямат ли някакви изисквания към водещите как да се обличат, или щом това е Николета, може да се покаже и с розовите кюлоти на баба си? Николета къси гащиКой води предаване с деколте до пъпа, без сутиен и безумна прическа, освен в някое комично шоу, питат зрителите и се радват, че плеймейтката има само няколко реплики, а после изчезва от екран. Унищожителни коментари се появиха и днес, след снощната излагация на мадам Божинова. Един от тях е, че жената трябва да цени красотата си, но да го прави умело и да не пада до нивото на скъпа проститутка. Друг пък пише, че явно самочувствието на плеймейтката се е изпарило и тя го заменя с нарочни предизвикателства.Николета вече стана обект на ирония при Иван и Андрей. Във вторник те няколко пъти повториха – не забравяйте да гледате дейли епизодите, за да видите с кокво този път ще се облече Лозанова. Не пропускайте най-новото преобразяване на Николета. И – язък, че шоуто свършва, тя няма да може да ви покаже целия си гардероб и ще й бъде много тъжно.

източник: skandalno.net

Leave a Comment